Ha nem találsz valamit, akkor itt a helyed!
Ismerősömnek keresek albérlőt Klinikák körül, csendes pici lakásba, max 2 főt, pü-ben lehet tolongani.

Keresek használható kérdőívkészítőt, nem hátrány, ha magyar, de ha angol, az sem baj, netán még ilyen apróságokat is közöl velem, hogy hányan töltötték ki, meg ilyesmi, és nincs lekorlátozva tíz kérdésben, mint mondjuk a kérdőívem ponthú.
Sürgős lenne, segítsetek légyszi

Azt használhatatlannak ítéltem, de köszi xD
Egyelőre surveymonkey-val próbálkozom, ha nem működik, keresek tovább, de ha valakinek jobb ötlete van, azt is díjazom

Keresek J-vel kezdődő fantasy férfinevet, amit Jurának lehet becézni, Se'dan vezetéknévhez passzolót.

És ha nem ragaszkodsz a J betűs kezdéshez?

Egy négy szótagos névnél, ha a második fele -jura, akkor lehet annak becézni, és akkor elvileg ha (majdnem) bármit pakolsz az elejére, fog illeni a vezetéknévhez hangzásra, mert a második fele lesz a hangsúlyos
(Egyébként névadásban pocsék vagyok, bocsi, én
innen és
innen szoktam alkotni újabban)
Jurion volt az eredeti neve régen a karakter elődjének, de az túlságosan szimpla + arra emlékeztet, hogy Junior. XD
Ez is jó ötlet, meg a linkeket is megnézem, köszi!

Gyerekek, sürgősen keresek egy olyat boltot Bpn, ahol viszonylag olcsón lehet venni mindenféle színű körömlakkot, pl. pirosat, feketét, kéket, zöldet, sárgát és fehéret. Előre is köszi, ha vki tud!
Én DM-ben szoktam venni, a saját márkája az 650 körül van, és abból vannak neonszínek, mint a zöld meg a sárga, fekete is meg piros, mert azokat is ott szoktam venni, szerintem fehér is, meg ott van többfajta ugye, és a miss sportys meg mondjuk kisebb kiszerelés, de kicsit olcsóbb elvileg. Ennél olcsóbbat nem tudok, csak ha kimész vmelyik piacra a hétvégén, mert ott tele vannak olcsó mindenfélével. De nem tudom, merre laksz, hogy milyen piac van neked közel

kőbányai, józsefvárosi, békásmegyeri... szóval az ilyen rendes piacokra gondolok.