01-21-2011, 11:10 PM
01-22-2011, 07:57 AM
Szerintem, írjatok ki egy témát, amire be lehet küldeni novellákat. A beküldötteket egy zsűri elbírálja, a legjobbak pedig bekerülnek. 

01-22-2011, 01:13 PM
Oh, egyelőre még várjátok ki a magazint, abban lesz benne minden.
01-22-2011, 01:17 PM
ühm, igen, lehet, hogy csak utána kellett volna megcsinálni a topicokat XD néztem is, hogy itt nincs benne a leírás
de mondjuk bele is lehetne szerkeszteni
(és ez amolyan hangos gondolkodás volt Rinn felé xD)
de mondjuk bele is lehetne szerkeszteni(és ez amolyan hangos gondolkodás volt Rinn felé xD)
01-22-2011, 06:10 PM
Kicsit le vok maradva, hogy ez most mire vonatkozik XD
01-22-2011, 06:19 PM
Várjátok meg a Magazin harmadik számát, 25-én, akkor meg fogjátok érteni.
A topicot egyelőre a linkelés miatt hoztuk létre.
A topicot egyelőre a linkelés miatt hoztuk létre.
01-24-2011, 04:59 PM
Jó, hogy megjelent a magazin! 
És mivel most már olvastam is, ezért hozzá is szólok újra.
Pár kérdésem lenne:
1., Ha ajánlás alapján kerülnek be a novellák/versek, akkor mitől különbözik ez a Kiemeltektől?
2., Ki adna érte pénzt, ha azt a novellát éppenséggel el tudja olvasni ingyen és bérmentve az Imagine-en? (Hiszen valahonnan ajánlani kell a novellát/verset)

És mivel most már olvastam is, ezért hozzá is szólok újra.
Pár kérdésem lenne:
1., Ha ajánlás alapján kerülnek be a novellák/versek, akkor mitől különbözik ez a Kiemeltektől?
2., Ki adna érte pénzt, ha azt a novellát éppenséggel el tudja olvasni ingyen és bérmentve az Imagine-en? (Hiszen valahonnan ajánlani kell a novellát/verset)
01-24-2011, 05:21 PM
Még ugyan csak holnap jelent volna meg, de... nah, nem kötök bele, írom inkább a hírt róla.
Nem is az a lényeg, hogy itt fenn a neten ingyen és bérmentve olvashatja, hanem igazándiból a terjesztés. Nem pusztán egymás között szeretnénk adogatni, hanem egy önköltségi kiadásról lenne szó.
A kiemeltektől meg azért fog szerintem különbözni, mivel már nem monitoron lehet őket olvasni, hanem nyomtatásban...
Nem is az a lényeg, hogy itt fenn a neten ingyen és bérmentve olvashatja, hanem igazándiból a terjesztés. Nem pusztán egymás között szeretnénk adogatni, hanem egy önköltségi kiadásról lenne szó.
A kiemeltektől meg azért fog szerintem különbözni, mivel már nem monitoron lehet őket olvasni, hanem nyomtatásban...
01-24-2011, 06:09 PM
és ha már megjelent, akkor egyrészt lehet jó érzése tőle az embernek, másrészt hordozható, harmadrészt pedig később még igen sokat érhet. pláne, ha esetleg még össze is tudnánk hozni olyan találkozókat (esetleg az ország több pontján), ahol dedikálják azok, akiknek valamilyen írásuk megjelent benne
01-24-2011, 06:19 PM
A lényeg tényleg az lenne, hogy mivel nem egy városban lakunk, több helyre is eljussanak azoknak az írásai, akik meg szeretnének jelenni a nagy világ előtt.
Ez egy lehetőség.
Ez egy lehetőség.