Imagine Forum

Full Version: Sportcsarnok
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
A különféle sporteseményekről... Smile
na jó, F1 szezon van, hajrá, nyomjuk teli ezt a topicot XD

Button de kis aranyosan engedte el Vettelt... XD
tényleg cuki volt Big Grin Gyulám meg hülye XD. Schumit és Barichellót összekeverni XD
hát ha még mindketten a Ferrariban ülnének XD de most már a csapat se stimmel... XD

Hamilton meg egy csomószor állóra fékezi most a gumijait x) ez így elég sz@r lesz neki a végére, bár csak örülök neki : DDD
Hát ez az Big Grin Ezen röhögtem én is Big Grin

Hamilton jó fej XD. Ne nyerjen, de jó fej Big GrinBig Grin
én nem szeretem... mikor első idényben bedurcázott azért, mert a csapat a másik pilótát helyezte előre, na, ott ásta el magát előttem. úgyhogy remélem, hogy valaki most még kilöki ezalatt a három kör mögött.

Vettel Heart
Én több mindenkinek drukkolok Big Grin Vettel, Webber XD Big Grin
nálam a németek a favok, úgy nagyjából mindegyik XD az örök az Schumix, ez alap, meg a Ferrari (bár Alonso óta nem igazán békülök ki velük...), de Vettel... Heart annyira kis édes&ügyes

és most Webber is tök jól megcsinálta Big Grin

de amúgy Hamiltonnak ez a győzelme nem igazán rajta múlt, ha Vettel három cserével megy, nagyon lazán nyert volna megint, tényleg hajszál volt. nyaff Sad
Hét igen, ez taktikai hiba volt Big Grin

Schumit én is szeretem Big Grin Szoktam neki drukkolni Big GrinBig Grin
hát ha még kapna egy jó autót is xD mondjuk mikor 5-6 környékén volt, akkor örült a fejem, de azért na, tud ő jobbat is ennél Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's