11-19-2010, 08:29 PM
11-22-2010, 12:31 PM
No, kockák? 
Mostanában jutott eszembe, hogy ha csak öt percem van gyorsan hentelni egyet, milyen jó a LotR Conquest.

Mostanában jutott eszembe, hogy ha csak öt percem van gyorsan hentelni egyet, milyen jó a LotR Conquest.

11-22-2010, 06:05 PM
Hajaj, kiürült a topic, pedig mennyi szép dolog volt itt, thrillion meg dao meg jajj 
Én most ezzel a játékkal kockulok sokat, értelme nem sok van, de vicces a magyar fordítás, főleg ahol el van rontva... jó kis fantasys cucc

Én most ezzel a játékkal kockulok sokat, értelme nem sok van, de vicces a magyar fordítás, főleg ahol el van rontva... jó kis fantasys cucc

11-22-2010, 06:23 PM
Jut eszembe: Siri, neked ugye magyar DAO-d van? Meg tudnád nézni, törpe nemesnek Gorim magyarul micsodája? Angolul second, és nem jut eszembe rá frappáns magyar kifejezés, addig pedig nem tudom magyarítani a ficemet, aminek már a második mondatában szerepelnie kéne ennek a szónak. 

11-22-2010, 07:06 PM
Öh, öh, azt hol kell nézni? XD Egyébként magyar, igen.
Törpével még nem játszottam, az elején van, vagy keresgéljem valamerre?
Törpével még nem játszottam, az elején van, vagy keresgéljem valamerre?

11-22-2010, 07:06 PM
Az elején lesz.
Az érdekel, mije neki Gorim.
Ha elkezded, nagyon megköszönöm, és még élvezni is fogod, az a legjobb. 
Tipp: nővel indulj.
Gorim 
Az érdekel, mije neki Gorim.
Ha elkezded, nagyon megköszönöm, és még élvezni is fogod, az a legjobb. 
Tipp: nővel indulj.
Gorim 
11-22-2010, 11:10 PM
Még szegény nemesficsúromat és a pszichopatát se fejeztem be... de holnap-holnapután akkor majd kezdek egyet, ha addig ráér, és akkor megmondom, hogy kicsoda Gorim 
Tényleg, ha már itt tartunk, ha Morrigannel 100%on vagyok, és el vagyok küldve a nénikémbe, hogy ne akarjak lefeküdni vele, és akkor ugye van az a beszélgetés, hogy mi baja van... nna, ottan mit kell neki mondani, hogy hajlandó legyen újra sátorba menni velem? XD mert ugye kéri, hogy mondjam azt, hogy elküldöm, de nem akarom, erre kiakad, hogy mind a ketten meg fogjuk bánni, de nem kapok mínuszt se, mert előtte mondta, hogy ragaszkodik hozzám, és ugyanúgy nem fekszik le velem...
Erre van vmi megoldás? Zevvel anno a hasonló szitut simán megbeszéltem

Tényleg, ha már itt tartunk, ha Morrigannel 100%on vagyok, és el vagyok küldve a nénikémbe, hogy ne akarjak lefeküdni vele, és akkor ugye van az a beszélgetés, hogy mi baja van... nna, ottan mit kell neki mondani, hogy hajlandó legyen újra sátorba menni velem? XD mert ugye kéri, hogy mondjam azt, hogy elküldöm, de nem akarom, erre kiakad, hogy mind a ketten meg fogjuk bánni, de nem kapok mínuszt se, mert előtte mondta, hogy ragaszkodik hozzám, és ugyanúgy nem fekszik le velem...
Erre van vmi megoldás? Zevvel anno a hasonló szitut simán megbeszéltem

11-22-2010, 11:35 PM
Őszintén szólva én rühellem Morrigant, és az egyetlen pasi karakteremet Lelianával hoztam össze, szóval a vele való románcolásról lilám sincs, de a DAO wiki biztos tudja, ott jó tippek szoktak lenni. 
És persze, ráér, addig legalább haladok az angollal.
Előre is köszi! 

És persze, ráér, addig legalább haladok az angollal.
Előre is köszi! 
11-23-2010, 08:27 AM
Leliana egy pszichopata, le akarja szedni a szempillámat O.o ez a nővadász karakterem, szóval voltam vele is, de aztán elkezdett féltékenykedni, úgyhogy már nem :lol:
de ha Morr nem enyhül meg, akkor megyek vissza hozzá... XD
de ha Morr nem enyhül meg, akkor megyek vissza hozzá... XD11-23-2010, 09:38 AM
No, kicsit utánanéztem, az van, hogy parázik attól, amit érez irántad, ezért nem hajlandó már hmmmmmm-ni
, csak a végén, amikor amúgy is próbálkozna. Viszont a Witch Hunt DLC-ben (ami nekem nem tetszett, illetve közben még igen, csak olyan fura vége lett) számít, hogy volt-e köztetek valami, ott tök máshogy reagál, ha igen, mint normál karakterre.
, csak a végén, amikor amúgy is próbálkozna. Viszont a Witch Hunt DLC-ben (ami nekem nem tetszett, illetve közben még igen, csak olyan fura vége lett) számít, hogy volt-e köztetek valami, ott tök máshogy reagál, ha igen, mint normál karakterre.