11-19-2010, 07:01 PM
11-22-2010, 09:09 AM
Szeretnék kérni egy Imagine Alkotói Műhely topicot.
Köszi.
Köszi.11-22-2010, 01:29 PM
remélem nem baj, hogy azt másolta be, ami a főoldalon is kint volt hírnek. de ha esetleg van valami más, akkor küldd el pü-ben, és átszerkesztem (egyelőre mindenképp nekem, mert a többiek még nem tudják szerkeszteni a hsz-em
)
)11-22-2010, 02:42 PM
(11-22-2010 01:29 PM)GYK Wrote: [ -> ]remélem nem baj, hogy azt másolta be, ami a főoldalon is kint volt hírnek. de ha esetleg van valami más, akkor küldd el pü-ben, és átszerkesztem (egyelőre mindenképp nekem, mert a többiek még nem tudják szerkeszteni a hsz-em)
Köszi, az teljesen jó.

11-30-2010, 03:23 PM
Csak engem zavar, hogy megszűnt a formázás az oldalon, és html tagekkel kell szívni? Tervezitek visszaállítani a közeljövőben? (Ha szépen könyörgök?
)
)11-30-2010, 07:31 PM
Hűűű, ez bizony Natsisstől függ! Megérdeklődjük.
11-30-2010, 09:37 PM
Köszönöm. 

12-07-2010, 03:04 PM
Hali!
Lara Anne Blossom néven regisztráltam annak idején a portálra. Az első művemmel volt egy-két nyelvtani probléma, amiről kaptam tájékoztatást e-mailben, aztán a következő újratöltésnél már nem jelent meg a művem a portálon, és azóta akármit is publikálok, sosem jelenik meg. Most nem tudom, hogy az e-mail címem tűnt el, vagy valamiért ki lettem zárva a rendszerből, és én nem tudok róla?
Szeretnék a portál tagja lenni, ezért is zavar egy kicsit a dolog. Lehet valahogy orvosolni a dolgot vagy újra kell regisztrálnom?
Előre is köszönöm a választ
Lara Anne Blossom néven regisztráltam annak idején a portálra. Az első művemmel volt egy-két nyelvtani probléma, amiről kaptam tájékoztatást e-mailben, aztán a következő újratöltésnél már nem jelent meg a művem a portálon, és azóta akármit is publikálok, sosem jelenik meg. Most nem tudom, hogy az e-mail címem tűnt el, vagy valamiért ki lettem zárva a rendszerből, és én nem tudok róla?
Szeretnék a portál tagja lenni, ezért is zavar egy kicsit a dolog. Lehet valahogy orvosolni a dolgot vagy újra kell regisztrálnom?
Előre is köszönöm a választ
12-07-2010, 04:07 PM
Szia!
Senkit nem szoktunk kizárni az oldalról
Legutóbb mikor töltöttél fel valamit az oldalra? Csak mert a listában nem látok semmit sem tőled - és nem is nagyon dereng az elmúlt két hónap folyamáról, hogy találkoztam volna a neveddel, de persze lehetséges az is, hogy pont olyankor voltál benne, amikor nem láttam. Szóval, a kérdés az, hogy mikor raktál fel utoljára bármit is? Illetve, hogy az e-mail cím, amit megadtál, él-e még? (gmail.com-os, a keresztneved y-nal van benne)
Ha azóta változott az e-mailed, akkor azt át kéne írni, mert még az is lehet, hogy ezért nem érnek célba a levelek.
Ha pedig nem... Nos, akkor kitalálunk valamit
Senkit nem szoktunk kizárni az oldalról

Legutóbb mikor töltöttél fel valamit az oldalra? Csak mert a listában nem látok semmit sem tőled - és nem is nagyon dereng az elmúlt két hónap folyamáról, hogy találkoztam volna a neveddel, de persze lehetséges az is, hogy pont olyankor voltál benne, amikor nem láttam. Szóval, a kérdés az, hogy mikor raktál fel utoljára bármit is? Illetve, hogy az e-mail cím, amit megadtál, él-e még? (gmail.com-os, a keresztneved y-nal van benne)
Ha azóta változott az e-mailed, akkor azt át kéne írni, mert még az is lehet, hogy ezért nem érnek célba a levelek.

Ha pedig nem... Nos, akkor kitalálunk valamit

12-07-2010, 05:31 PM
Legutoljára talán két héttel ezelőtt szerettem volna A doboz című novellám. Az e-mail címem továbbra sem változott, ezért nem is nagyon értem, mi történhetett