Imagine Forum

Full Version: Spontán találkozók
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Éppen ott leszel valahol, és szívesen találkoznál másokkal? Akkor itt a helyed Smile
Na jó, ha már szervezetten nem lesz chat alapján, akkor tök spontán...

Valaki jövő hétvégén HP mozi? Big Grin
Nem akar valaki elcammogni velem ma cukiruhát venni vmék H&M-ben a környéken (Blaha vagy Vörösmarty)?
Ha jövő vasárnap lesz valaki Etyeken bornapozni, összefuthatunk a Krajcsinál. Big Grin Nem egyedül leszek, de azért koccintsunk! Big Grin
esetleg valaki ma/holnap MEN-en? Big Grin
nem jön még valaki Sopronba a Voltra?
Ha valaki Baja felé jár mostanában a Halászléfőző Népünnepély miatt, az csak szóljon, szívesen összefutnék vele! Smile
Baaaaaaaaa....ez nem lehet igaz!!!!!Apuék most tartanak Baja felé...ha tudtam volna, megyek én is és összefuthattunk volna.Confused
*RINYÁL*
Jövő héten valamelyik nap valaki Pécsen? Megyek be Árkádba, valszeg egyedül, és ha valaki ott lesz, szívesen összefutnék vele eeeegy fagyi erejéig vagy akár tovább is Big Grin
Jövő héten Pécsen leszek én is (nem mintha Mislenyből nem tudnék bármikor kibuszozni XD). Ha gondolod, megoldhatjuk, hogy pont akkor pont az Árkádban legyek. Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's